Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας
#tsoulotip: Τα σουδάκια όπως και κάθε παρασκευή στη ζαχαροπλαστική δε θέλει βιασύνη. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)
Για τα σουδάκια:
200ml Νερό
200γρ. Αυγά (4 μέτρια αυγά)
100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)
100γρ. Αλεύρι
2 Βανίλιες
Για τη σάλτσα σοκολάτας:
220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
200 ml Κρέμα γάλακτος
Διαβάστε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com