Πώς θα φτιάξεις τις πιο νόστιμες και τραγανές γλυκοπατάτες!
Τέλειες γλυκοπατάτες
Κόβεις τις γλυκοπατάτες σε μακρόστενα μπαστουνάκια. Σε ένα μπολ βάζεις λάδι, μέλι, πιπέρι, αλάτι και σκόρδο.
Ανακατεύεις τις γλυκοπατάτες στο μείγμα και απλώνεις σε ταψί. Ψήνεις στο φούρνο για 20 λεπτά και πασπαλίζεις με έξτρα αλάτι και λίγο τυρί τσένταρ. Απολαμβάνεις υπεύθυνα!
Διάβασε ακόμα: Πατάτες τηγανιτές αλλά όχι παχυντικές. Δες πώς
Source: Sweet Potato Cheese Fries by FunFoodsYT