Η λαχταριστή συνταγή για κολοκυθοανθούς γεμιστούς
Νόστιμη συνταγή
Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.
ΥΛΙΚΑ
30 ανθούς κολοκυθιών
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο
1 μέτριο καρότο, τριμμένο
5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
70ml ελαιόλαδο
200γρ. ρύζι μακρύκοκκο
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
12 – 15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
700ml νερό
Χυμό από 2 -3 λεμόνια
1 κύβο ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com