Σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια και πανσέτα
Αξίζει να δοκιμάσεις
#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
10κ.σ. ελαιόλαδο
2κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος
1 κεφάλι σκόρδο κομμένο οριζόντια στη μέση
1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας
500ml. κόκκινο κρασί
500-700ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
150γρ. πανσέτα κομμένη σε κυβάκια
250γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι κ πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com