Home made brunch με croque Monsieur & Croque Madame από το Γιώργο Τσούλη
Αν η τεχνική που σας περιγράφω για το αυγό σας δυσκολεύει τότε ρίξτε λίγο βούτυρο επιπλέον και με ένα κουταλάκι περιχύνετε το συνεχώς πάνω από τον κρόκο.
ΥΛΙΚΑ
55 γρ. Γραβιέρα, τριμμένη
30 γρ. Βούτυρο
4 Φέτες ψωμί του τοστ
2 Φέτες καπνιστό ζαμπόν
2 κ.γ. Μουστάρδα
Για τη μπεσαμέλ
250 γρ. Γάλα
55 γρ. Γραβιέρα, τριμμένη
25 γρ. Αλεύρι
25 γρ. Βούτυρο
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com