Παραδοσιακό γιουβέτσι
Το γιουβέτσι όπως το αγαπήσαμε
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κσ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
¼ κγ. κανέλα σκόνη
¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη
2 φύλλα δάφνης
5-6 κσ. ελαιόλαδο
1-1,5 λίτρο νερό
τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com