Πιτάκια με κιμά και φέτα
Τέλειο ορεκτικό
Το βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο από το ψυγείο για να μας γίνει σωστό το ζυμάρι.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
250γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε μικρά κυβάκια
1/2κ.γ. αλάτι
1 αυγό
60ml. νερό παγωμένο
1κ.σ. ξύδι
1 κρόκο αλιωμένο με νερό για το άλειμμα
Υλικά για τη γέμιση:
250γρ. χοιρινό κιμά
250γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλκομμένο
1σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com