Μιλφέιγ με φρούτα
Τέλειο γλυκό
Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα φρούτα:
100 γρ. raspberries
100 γρ. blueberries
Για τη ζύμη:
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 αυγό, χτυπημένο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com