Τάρτα με πατάτες, φρέσκια κρεμμυδάκια & γκούντα
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους
60 ml. νερό
1 πρέζα αλάτι
2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)
Υλικά για τη γέμιση:
100 γρ. πατάτες baby
1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
100 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
150 γρ. γκούντα
1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι
2 αυγά
1 κρόκο αυγού
150 ml. κρέμα γάλακτος
200 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com