Veggie Burger, από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλεύρι για να είναι πιο σφιχτό το μείγμα του veggie μπιφτεκιού.
ΥΛΙΚΑ
2κ.γ. ηλιέλαιο για το ψήσιμο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
150γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 γλυκοπατάτα τριμμένη
150γρ. βρασμένη κινόα
1 μεγάλο παντζάρι τριμμένο
1 αυγό χτυπημένο
2κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 2 lime
4κ.σ. αλεύρι και έξτρα για πασπάλισμα
Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com