Παραδοσιακό Γιουβέτσι, από τον Γιώργο Τσούλη
Μαμαδίστικο φαγητό
Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
½ κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κσ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com