Crumble ροδάκινο
Μία συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
ΥΛΙΚΑ
(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)
1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)
100 γρ. Ζάχαρη
20 γρ. Κορν φλάουερ
20 γρ. Χυμό λεμονιού
5 γρ. Αλάτι
2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)
Για το crumble:
150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)
150 γρ. Βρώμη
150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)
150 γρ. Ζάχαρη
2 Βανίλιες
1 Κρόκο αυγού
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com