Χοιρινό με λάχανο
Παραδοσιακό φαγητό που συνήθως το φτιάχνουν στη βόρεια Ελλάδα. Πολύ εύκολο και νόστιμο, θέλει απλά λίγη υπομονή στο μαγείρεμα.
#tsoulotip: Το αλάτι και το πιπέρι το βάζουμε στο τέλος για να μη μας βγει αλμυρό η καφτερό αντίστοιχα το φαγητό μας. Το λάχανο μη σας φανεί πολύ όσο μαγειρεύεται, μαραίνετε.
ΥΛΙΚΑ
1 kg χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μερίδες σε μέγεθος αυγού.
1 λάχανο χοντροκομμένο
2 πράσα χοντροκομμένα 5 εκ.
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
800 γρ. χλιαρό νερό
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
3 φύλλα δάφνης
1 στικ κανέλας
1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
200 γρ.χυμό ντομάτας
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com