Γιουβαρλάκια

Απίθανα γιουβαρλάκια

Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης