Hello Sunday! Εύκολη συνταγή για pancakes από τον Γιώργο Τσούλη!
Φανταστικό γλυκό
Τη ζάχαρη για την καραμέλα την προσθέτουμε τμηματικά σε τηγάνι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά για να μη μας καεί.
ΥΛΙΚΑ
480 γρ. Γάλα
400 γρ. Αλεύρι
60 γρ. Βούτυρο (λιωμένο)
60 γρ. Ζάχαρη
24 γρ. Baking powder
2 ½ κ.γ. Αλάτι
3 Βανίλιες
2 Αυγά (μέτρια)
Για τα αχλάδια:
450 γρ. Αχλάδια (καθαρισμένα)
115 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
90 γρ. νερό
Σιρόπι σφενδάμου
Κονιάκ