Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι
Συνταγή μαγειρικής από τον Γιώργο Τσούλη.
ΥΛΙΚΑ
1,5kg. μοσχάρι, ελιά κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι,μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο,ψιλοκομμένες
2 καρότα,ψιλοκομμένα
1 πράσο,ψιλοκομμένο
1 στικ σέλερι
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 ξυλάκι κανέλλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
200ml. κόκκινο κράσι
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ ντομάτα κον κασέ
1,5 λίτρο νερό
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Αλάτι - Πιπέρι
500γρ. τριβελάκι
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com