Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

#tsoulotip: Για ακόμα πιο αφράτα ψωμάκια μπορούμε όταν κόψουμε το ζυμάρι σε μικρότερα κομμάτια να τα αφήσουμε για 30’ να φουσκώσουν πάλι.

ΥΛΙΚΑ

300γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

2 ½ κ.γ. ξερή μαγιά

2κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

150ml. χλιαρό νερό και 20ml. παραπανώ αν χρειαστεί

1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Ζαμπόν σε φέτες

Τυρί σε φέτες

Γαλοπούλα σε φέτες

Μαρούλι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης