Ψωμί με δενδρολίβανο και μήλα
Μπορείτε να μην βάλετε δενδρολίβανο αν δεν σας αρέσει και να βάλετε ένα άλλο φρέσκο μυρωδικό.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. κανέλα σκόνη
1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
1κ.γ. κοφτή αλάτι
250ml. ξυνόγαλο
2 μεγάλα αυγά
120ml. ελαιόλαδο
200γρ. πράσινα μήλα κομμένα σε κυβάκια 2*2εκ.