Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι
#tsoulotip: Πρέπει να στραγγίξουμε καλά το σπανάκι για να μη βγάλει πολλά υγρά κατά το ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία κανελόνια
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
3-4 κ.σ. γεμάτες τριμμένη παρμεζάνα
Υλικά για τη γέμιση:
1 κιλό σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο από τα κοτσάνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. τυρί κρέμα
2 πρέζες τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 κρόκοι αυγού
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα:
700 ml. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com