Σοκολατένιος κορμός με χαλβά

#tsoulotip: Το χαλβά τον βάζουμε τελευταίο στη σοκολάτα γιατί δεν θέλουμε να έχει υψηλή θερμοκρασία η σοκολάτα και λιώσει ο χαλβάς.

ΥΛΙΚΑ
500γρ. χαλβά κομμένο σε κύβους
100γρ. φουντούκια ολόκληρα
100γρ. καρύδια ολόκληρα
400γρ. κουβερτούρα
2κ.σ. σουσάμι
¼ κ.γ. κανέλλα
1κ.γ. κονιάκ

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης