Μανιταρόπιτα η λαχταριστή:
Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση πρέπει να κρυώσει πολύ καλά.
Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετικό και το κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 κρεμμύδια μέτρια
350 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5χιλ.
1 πράσο ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com