Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα κρήτης
Γιαμ γιαμ
Καλό θα ήταν στο ταψί που θα βάλουμε να ψήσουμε στο φούρνο το κρέας, να ρίξουμε λίγο νερό έτσι ώστε κατά το ψήσιμο να δημιουγήσουμε υγρασία και να μέινει ζουμερό το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πανσέτα χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο
1κ.σ. γλυκάνισο σπόρους
3σκ. Σκόρδο
10κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των μανιταριών
150γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες
100γρ. λιαστές ντομάτες κομμένες σε λεπτές λωρίδες
Δες τη συνταγή στο giorgostsoulis.com