Shakshuka ή Καγιανάς
#tsoulotip: Μπορούμε να βάλουμε αντί για φέτα τριμμένη γραβιέρα, του πάει πολύ!
ΥΛΙΚΑ
50ml. ελαιόλαδο
1 πιπεριά τσίλι χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
1κγ. Κύμινο, τριμμένο
1κ.σ. πάπρικα γλυκιά, τριμμένη
800γρ. φρέσκια ντομάτα, τριμμένη
Αλάτι
6 αυγά
200γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1κ.σ. ψιλοκομμένο, μαϊντανό
Ψωμί ψημένο για το σερβίρισμα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com