Μακαρόνια Ναπολιτάνα
#tsoulotip: Τα φρέσκα μυρωδικά είναι καλό να μπαίνουν πάντα στο τέλος της διαδικασίας.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Σπαγγέτι Νο7
1 κ.σ. Αλάτι
Για τη σάλτσα:
600 γρ. Ντομάτες
60 ml Κόκκινο κρασί
50 ml Ελαιόλαδο
10 Φύλλα Βασιλικού
2 Σκελίδες σκόρδο
1 Μεγάλο κρεμμύδι
1 Μέτριο καρότο
1 κ.γ. Ζάχαρη
½ Ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com