Ριζότο “γεμιστά” από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Τα αρώματα που κυριαρχούν στα γεμιστά είναι αυτά του δυόσμου και της ντομάτας
ΥΛΙΚΑ
1200ml Νερό
140γρ. Ρύζι arborio
120γρ. Κρεμμύδι ξερό (σε μικρό καρέ)
120γρ. Κολοκύθι (σε μικρό καρέ)
120γρ. Καρότο (σε μικρό καρέ)
100ml Κρασί λευκό
60ml Ελαιόλαδο
60γρ. Ώριμη γραβιέρα (τριμμένη)
60γρ. Βούτυρο (κρύο)
40γρ. Σταφίδες κορινθιακές
10 Ντοματίνια (για το σερβίρισμα)
1 Ζωμό λαχανικών
1 Σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Δυόσμο (ψιλοκομμένο)
Αλάτι
Πιπέρι
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com