Νόστιμη παέγια με μύδια
ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗ
Μια γρήγορη παέγια με θαλασσινά για όσες είναι gourmet αλλά ταυτόχρονα βιάζονται πολύ!
Υλικά
200kgr μύδια φρέσκα ή κατεψυγμένα
15ml λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Κόκκινο και πράσινο πιπέρι τριμμένο
200kgr ρύζι με κόλιαντρο και βότανα
250ml λευκό κρασί
500ml νερό
Εκτέλεση
1.Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα πιπέρια και το ρύζι και σωτάρετε για ένα λεπτό.
2.Προσθέστε το κρασί και το νερό, καλύψτε το τηγάνι και μαγειρέψτε για 7 λεπτά.
3.Προσθέστε τα μύδια και μαγειρέψτε για άλλα 3 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Related
Bloggers
01
10