Ποιο είναι το κόλπο για να είναι πάντα τραγανές οι τηγανιτές πατάτες

Ερμιόνη Σαρρή

Θες τις τέλειες homemade τηγανιτές πατάτες; Τώρα θα τις έχεις.

Πατάτες τηγανιτές. Αν και γνωρίζεις πόσες θερμίδες έχει ακόμα και μία, κάθε φορά που θα βρεθούν στο πιάτο σου δε σταματάς να τσιμπάς. Είναι ωραίες πανάθεμά τες και ακόμα πιο γευστικές όταν είναι τραγανές. Πώς καταφέρνουν όμως τα εστιατόρια ή τα burger-άδικα και σερβίρουν τις πιο τραγανές πατάτες του κόσμου. Και εσύ δεν μπορείς βέβαίως βεβαίως να σταματήσεις να τρως.

Σου έχουμε ένα από τα πιο εύκολα τρικς για να φτιάχνεις homemade τραγανές πατάτες. Βράσε τις λίγο πριν τις τηγανίσεις. Δε θέλουν αρκετή ώρα βράσιμο ώστε να μαλακώσουν και να γίνουν πουρέ και εδώ θέλει προσοχή. Σκοπός σου είναι απλώς να τις μαλακώσεις ώστε να φουσκώσει το άμυλο στο εσωτερικό τους.

Αν φοβάσαι πως η διαδικασία ''βράσιμο'' είναι επίφοβη, απλά άφησέ τις μέσα σε ένα μπολ με καυτό νερό για ελάχιστα λεπτά. Μόλις μαλακώσουν, τις κόβεις σε ροδέλες και τις τηγανίζεις.

Διάβασε και αυτό:

Πώς θα μετρήσεις μια μερίδα μακαρόνια με ακρίβεια!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης