Gingerbread cookies
Τα πιο νόστιμα γλυκά μπισκότα
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να γίνει πιο σφιχτή. Όταν βγάλουμε τα κομμάτια ζύμης από το ψυγείο, θα τα βγάλουμε ένα –ένα ώστε να μην μας μαλακώσουν τα τελευταία που θα ανοίξουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπισκότα
800 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης
1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. Τζίντζερ, τριμμένο
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
2 κ.γ. Κανέλα
125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο
325 γρ. Μελάσα
200 γρ. Ζάχαρη, καστανή
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com