Σοκολάτα βιενουά, από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Μπορούμε αντί για κάρδαμο και μοσχοκάρυδο να προσθέσουμε κανέλα ή γαρύφαλλο.
ΥΛΙΚΑ
400 ml γάλα πλήρες
450 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, πολύ ψιλοκομμένη
240 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
6 κοφτές κ.σ. κακάο
6 κ.γ. ζάχαρη καστανή
½ κοφτή κ.γ. κάρδαμο τριμμένο
½ κοφτή κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
Υλικά για τη σαντιγί:
240 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης, παγωμένη
6 κ.γ. ζάχαρη άχνη
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com