Μοσχάρι Στρογκανόφ
#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ όταν θα σοτάρουμε το κρέας μας. Στην αντίθετη περίπτωση αντί να πάρει χρώμα, θα βράσει.
ΥΛΙΚΑ
50γρ. βούτυρο
20ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
250γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
500γρ. μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε πλάγιες φέτες πάχους 3*3εκ.
100ml κονιάκ
Αλάτι-πιπέρι
100 ml χλιαρό νερό
1 κύβο ζωμό μοσχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κ.σ. μουστάρδα
250ml. κρέμα γάλακτος
1κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com