Μοσχάρι Wellington

Απίθανη συνταγή

Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.



ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το Wellington

1 κιλό Μοσχάρι φιλέτο

1 Συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Κρόκους αυγών για το άλειμμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης