Δροσερή πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, ρόδι και ραπανάκια
Απλά υπέροχη
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και βαλσάμικο για έξτρα γεύση.
ΥΛΙΚΑ
½ Λόλα κόκκινη, χοντροκομμένη
½ Λόλα πράσινη, χοντροκομμένη
½ Ραντίτσιο, χοντροκομμένο
50 γρ. Baby σπανάκι
50 γρ. Baby ρόκα
30 γρ. Ρόδι καθαρισμένο
1 Πορτοκάλι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
30 γρ. Αμύγδαλο, θρυμματισμένο
3 Ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com