Σουτζουκάκια από τον Γιώργο Τσούλη
Λαχταριστά μαμαδίστικα σουτζουκάκια
Το γάλα το χρησιμοποιούμε μαζί με τη σόδα για να μας γίνουν ακόμα πιο αφράτα τα σουτζουκάκια μας
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά
500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά, από λάπα
100 ml. Γάλα, πλήρες
1 κ.γ. Ξύδι από λευκό κρασί
¼ κ.γ. Σόδα μαγειρικής
1 κ.γ. Κύμινο, τριμμένο
2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com