Χαρουπόψωμο, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Καλό θα ήταν πρωτού μεταφέρουμε τη ζύμη στη φόρμα, να την πλάσουμε λίγο με τα χέρια μας στην επιφάνεια εργασίας μας.

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ. Χαρουπάλευρο, κοσκινισμένο
18 γρ. Μαγιά, ξερή
520 ml. Νερό
2 κ.γ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
1 ½ κ.γ. Αλάτι
100 γρ. Καρύδια, χοντροκομμένα
50 γρ. Ηλιόσπορους

Για το σερβίρισμα:
Ελαιόλαδο
Χοντρό Αλάτι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης