Churros, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα churros.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα churros:

200 ml Νερό

100 γρ. Βούτυρο

6 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

3 Αυγά

150 γρ. Aλεύρι γ.ο.χ

2 γρ. Αλάτι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη καραμέλα βουτύρου:

150 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

300 γρ. Κρέμα γάλακτος πλήρης

50 γρ. Βούτυρο , παγωμένο

2 Πρέζες αλάτι

Υλικά για το σερβίρισμα

200 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.σ. Κανέλα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης