Churros, από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα churros.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα churros:
200 ml Νερό
100 γρ. Βούτυρο
6 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
3 Αυγά
150 γρ. Aλεύρι γ.ο.χ
2 γρ. Αλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη καραμέλα βουτύρου:
150 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
300 γρ. Κρέμα γάλακτος πλήρης
50 γρ. Βούτυρο , παγωμένο
2 Πρέζες αλάτι
Υλικά για το σερβίρισμα
200 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.σ. Κανέλα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com