Γάλα αμυγδάλου, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο γρήγορα το γάλα αμυγδάλου, θα μουλιάσουμε την αμυγδαλόψιχα σε βραστό νερό για 2 ½ - 3 ώρες.

ΥΛΙΚΑ

280 γρ. Αμυγδαλόψιχα

460 ml. Νερό και έξτρα για το μούλιασμα των αμυγδάλων

1 ½ κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας

1 ½ κ.σ. Μέλι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης