Μανιτάρια Bourguignon από τον Γιώργο Τσούλη
Γαλλική συνταγή γεμάτη αρώματα και υφές. Θα τη λατρέψετε!
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουν μαγειρευτεί καλά τα κρεμμύδια, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
400 γρ. Λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
250 γρ. Κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
1 Σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
125 ml. Κόκκινο κρασί
30 ml. Ελαιόλαδο
5 γρ. Πελτέ ντομάτας
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
1/4 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
1/4 κ.γ. Μπαχάρι, τριμμένο
1 Φύλλο δάφνης
400 γρ. Ντομάτα κονκασέ
550 ml. Ζωμό λαχανικών
4-5 Φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com