Μοσχαρίσια μπιφτέκια γεμιστά στο φούρνο με πατάτες
#tsoulotip: Μπορείτε να πλάσετε τον κιμά από την προηγούμενη μέρα και να τον αφήσετε στο ψυγείο ώστε να γίνει πιο αρωματικός.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια, μέτρια, ψιλοκομμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
1 κ.γ. ξύδι
1 ντομάτα, μεγάλη, τριμμένη
½ κ.γ. σόδα μαγειρικής
¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
¼ του μάτσου δυόσμο, ψιλοκομμένο
200 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τις πατάτες:
800 γρ. πατάτες, χωρίς τη φλούδα, κομμένες κυδωνάτες
4 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
70 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. μουστάρδα
150 γρ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com