Ginger bread

Μία πεντανόστιμη συνταγή

ΥΛΙΚΑ

375γρ. Αλεύρι

220γρ. Μελάσα

170γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

150γρ. Μαύρη ζάχαρη

100γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

60γρ. Ζάχαρη άχνη

40γρ. Γάλα

1 κ.σ. Κανέλα, σε σκόνη

1 κ.σ. Τζίντζερ, σε σκόνη

¾ κ.γ. Σόδα

½ κ.γ. Γαρύφαλλο, σε σκόνη

½ κ.γ. Αλάτι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης