Με την αμυγδαλόπαστα που καλύπτουμε τα cakes, φτιάχνουμε και απίθανα τρουφάκια
Τα πιο νόστιμα τρουφάκια
Το Marzipan, ή αλλιώς αμυγδαλόπαστα, το βρίσκουμε στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής και συνήθως το χρησιμοποιούμε για την επικάλυψη των cakes.
Bέβαια αυτό δεν αποκλείει τη "συμμετοχή" του και σε άλλες συνταγές...
Υλικά που θα χρειαστούμε
450 γρ. Μarzipan (χωρίς χρώμα)
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
25 γρ. λευκά αμύγδαλα, ελαφρώς καβουρδισμένα και θρυμματισμένα στο μούλτι (προαιρετικά)
Αμύγδαλο φιλέ για το food styling
Δες τη συνέχεια στο limeandlife.com