Σήμερα πρέπει να δοκιμάσεις nanaimo bars

Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

ΥΛΙΚΑ




Υλικά για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά

80 γρ. καρύδα, τριμμένη

70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης