Πασχαλινά κουλουράκια με μέλι

Όσο πιο μικρά κάνουμε τα κουλούρια μας τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν.

Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν μας ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Αλεύρι μαλακό

1κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

250γρ. Βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου

130γρ. Άχνη ζάχαρη

1κ.σ. Μέλι

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

1κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης