Εργολάβοι

#tsoulotip: Πρέπει οι εργολάβοι να έχουν κρυώσει πολύ καλά πριν τους γεμίσουμε με τη σαντιγί.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα μπισκότα:

350 γρ. Αμυγδαλόψιχα και έξτρα για το πασπάλισμα

250 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική

5 κ.σ. Ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

4 Ασπράδια, αυγών

¼ κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας

Υλικά για τη γέμιση:

330 γρ. Κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. Ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης