Εργολάβοι
#tsoulotip: Πρέπει οι εργολάβοι να έχουν κρυώσει πολύ καλά πριν τους γεμίσουμε με τη σαντιγί.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα μπισκότα:
350 γρ. Αμυγδαλόψιχα και έξτρα για το πασπάλισμα
250 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
5 κ.σ. Ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
4 Ασπράδια, αυγών
¼ κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
Υλικά για τη γέμιση:
330 γρ. Κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. Ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com