Χαλβάς Φαρσάλων

#tsoulotip: 1 : Προσοχή, για να μην καεί η καραμέλα πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς. 2: Αν δεν έχουμε φλόγιστρο, αφού πασπαλίσουμε το χαλβά με τη ζάχαρη το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να καραμελώσει η ζάχαρη.

ΥΛΙΚΑ

1 ltr νερό

500 γρ. Ζάχαρη

300 γρ. Ζάχαρη για το καραμέλωμα του χαλβά

100 ml Ηλιέλαιο

240 γρ. Corn Flour

150 γρ. Αμυγδαλόψιχα

½ κ.γ. Κανέλλα

¼ κ.γ. Γαρύφαλλο

Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα του ταψιού

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης