Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι και σοκολάτα
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
380 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250 ml. Ηλιέλαιο
Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια
2 κ.γ. Κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. Γαρύφαλλο, τριμμένο
100 γρ. Κράνμπερις
50 γρ. Φιλέ αμυγδάλου
Για το σιρόπι:
1 lt. Νερό
300 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com