Ποντιακά μαντί από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Προσέχουμε όταν κλείνουμε τα μαντί, να πιέσουμε καλά στο κέντρο ώστε να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1 μέτριο αυγό
4 γρ. αλάτι
200 ml. νερό χλιαρό
Υλικά για τον κιμα:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 μέτρια κρεμμύδια, χοντροκομμένα
½ κόλιανδρο ξερό
½ κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Γιαούρτι
Σάλτσα ντομάτας
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com