Vegan γύρος από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Μπορούμε να αφήσουμε τα μανιτάρια στην άκρη να μανιραριστούν για 30 λεπτά ώστε να έχουμε πιο έντονη γεύση.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μανιτάρια Portobello, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
500 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
Υλικά για τη μαρινάδα:
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
50 ml. σάλτσα σόγιας
½ κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
½ κ.σ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
100 ml. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Πίτες
Ντομάτα, κομμένη στη μέση και ροδέλες
Κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Μουστάρδα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com