Gingerbread house

#tsoulotip: Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να γίνει πιο σφιχτή. Όταν βγάλουμε τα κομμάτια ζύμης από το ψυγείο, θα τα βγάλουμε ένα –ένα ώστε να μην μας μαλακώσουν τα τελευταία που θα ανοίξουμε.

ΥΛΙΚΑ


Για τα σπίτι

800 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης

1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ

1 κ.σ. Τζίντζερ, τριμμένο

1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο

2 κ.γ. Κανέλα

125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο

325 γρ. Μελάσα

200 γρ. Ζάχαρη, καστανή

118 ml. Νερό

1 Αυγό

1 κ.γ. Βανίλια, εκχύλισμα

1 κ.γ. Μπαχάρι

Για το frosting

3 Ασπράδια

500 γρ. Άχνη ζάχαρη

Χυμό από μισό λεμόνι

Γλυκίσματα για το στόλισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com


© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης