Σήμερα τρώμε μπουγιουρντί
#tsoulotip: Αν θέλουμε να μην τα ψήσουμε στο φούρνο και να συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο τηγάνι, θα θρυμματίσουμε τη φέτα μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά.
ΥΛΙΚΑ
3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
2 ντομάτες κομμένες στα οκτώ
1 κ.γ. μπούκοβο
500 γρ. φέτα, κομμένη σε 5 ίσιες κάθετες φέτες
Ρίγανη ξερή
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com