Κοχύλια γεμιστά με σπανάκι και ρικότα
Μπορούμε να ψιλοκόψουμε το σπανάκι, αφού το σοτάρουμε για να γεμίσουμε πιο εύκολα τα κοχύλια.
ΥΛΙΚΑ
280 γρ. κοχύλια μεγάλα, βρασμένα
260 γρ. baby σπανάκι
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
Ξύσμα από 2 λεμόνια
400 γρ. χυμό ντομάτας
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
250 γρ. ρικότα
3 φέτες ψωμί του τοστ, θρυμματισμένες
30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
¼ του μάτσου θυμάρι, μόνο τα φύλλα,
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com